2   44
3   56
4   104
11   98
3   109
3   129
3   76
5   85
7   190
6   101

Citytrip Valentijn | 5 romantische steden in Europa

Ben je nog op zoek naar een romantische reisbestemming voor Valentijn? Dan zijn deze 5 Europese steden absoluut een aanrader om samen met je partner te ontdekken! En, ze zijn ook perfect voor wie zijn geliefde op Valentijn wil verrassen met een last minute stedentrip. Ik zou alvast helemaal in de wolken zijn met zo’n Valentijnscadeau 😉

5. Firenze, Italië

Weinig steden weten je hart zo te veroveren als Firenze. Deze Italiaanse stad heeft dan ook alles wat je maar kan wensen. Een indrukwekkende geschiedenis, een prachtige zonsondergang aan de Ponte Vecchio, gezellige terrasjes om samen met je lief van een cocktail te sippen,… Ah, la dolce vita.

ponte vecchio

4. Wenen, Oostenrijk

Ook de hoofdstad van Oostenrijk is een absolute aanrader voor een romantisch uitje met z’n twee. Denk maar aan de opera in Wenen, de prachtige witte architectuur, de vingeraflikkend lekkere Sachertorte die je met je partner kan delen of Schloss Schönbrunn, het paleis van niemand minder dan Sissi!

citytrip wenen

3. Lissabon, Portugal

Ook Lissabon is de ideale bestemming voor een Valentijnstripje. Een aangenaam mediterraans klimaat in hartje winter, romantische fadomuziek in de bar en gezellige visrestaurants,… De Portugese hoofdstad is perfect voor wie er even enkele dagen tussenuit wil!

tips lissabon

2. Parijs, Frankrijk

Natuurlijk kan ook de stad van de liefde niet ontbreken in een lijstje met reistips voor Valentijn. Geen stad is zo veelzijdig als Parijs. Kuieren langs de Seine, kussen onder de Eiffeltoren of cultuur opsnuiven in het Louvre. In Parijs kan het allemaal! En het leukste? Vanuit Brussel sta je met de trein in een vingerknip in de Franse hoofdstad.

parijs

1. Venetië, Italië

En last but not least… Venetië, natuurlijk! De Italiaanse stad van de romantiek. Kleine straatjes om samen met je partner in te verdwalen, heerlijke spaghetti voor je persoonlijke Lady and the Tramp momentje of een tochtje in een typische gondola. Als dit niet dé perfecte reisbestemming is voor Valentijn… 😉

romantische citytrip

Waar zouden jullie het liefst Valentijn vieren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *