2   44
3   56
4   104
11   98
3   109
3   129
3   76
5   85
7   190
6   101

Herfst in New York

“New York, New York
I want to wake up in a city that never sleeps”, zong Alicia Keys.

Eind november trok ik samen met vriendlief een weekje richting the big city. Ontzettend koud (op Thanksgiving daalden de temperaturen zelfs richting de -7°C brrr), maar oh zo indrukwekkend!

Kijken jullie even mee naar mijn favoriete vakantiefoto’s van herfstdagen in New York City? 🙂

vrijheidsbeeld

Allereerst brachten we met de ferry een bezoekje aan het Vrijheidsbeeld. Het standbeeld in de New York Bay staat symbool voor vrijheid en is best wel indrukwekkend om met eigen ogen te aanschouwen. Ook de tocht met de ferry was heel gezellig en zeker een aanrader!

kerstmarkt new york

Ook de vele marktjes in New York zijn heel gezellig om te bezoeken. Eind november kan je er bovendien ook al genieten van kerstmarkten inclusief schaatsbanen. Perfect voor wie al vroeg wat kerstsfeer wil opsnuiven!

’s Avonds is het dan weer heerlijk vertoeven op Times Square. Al die flitsende reclameborden dompelen de stad onder in een unieke sfeer die je zeker niet wil missen.

Ook een bezoekje aan het iconische Empire State Building mocht natuurlijk niet ontbreken tijdens onze citytrip New York. Wie moet hierbij ook meteen aan Gossip Girl denken? 😉

Tijd om te eten? Dan kan je in Lower Manhattan terecht in Chinatown of Little Italy. Zelf vond ik vooral de Italiaanse buurt een echte aanrader.

brooklyn bridge

Bye bye, New York! Hopelijk tot een volgende keer! ♥ 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *