2   44
3   56
4   104
11   98
3   109
3   129
3   76
5   85
7   190
6   101

Bijzonder overnachten | Een kasteel als hotel in Dublin

kasteel ierland

Wie Ierland zegt, zegt kastelen. En wie kastelen zegt, zegt Disney. Oké, oké… IK zeg dat. Maar toch. Toen we tijdens het plannen van onze citytrip naar Dublin op een hotelkamer in een echt Iers kasteel botsten, was ik op slag verliefd.

Finnstown Castle Hotel ligt op een prachtig privéterrein, op slechts 25 minuten van hartje Dublin. Ver weg van alle drukte. Tijdens het wandelen over de eindeloze oprit waan je jezelf even terug in de tijd. Dat je ondertussen ook nog eens enkele pauwen of een pony spot, maakt de ervaring alleen maar af.

Dit viersterrenhotel heeft alles om je een onvergetelijk verblijf in de Ierse stad te bezorgen. Een absolute aanrader als je het mij vraagt!

finnnstown castle

Nog enkele tips: 

  • Het Peacock restaurant in Finnstown Castle staat bekend om zijn overheerlijke vlees- en visgerechten, én er zijn ook enkele vegetarische opties. Altijd fijn! Omdat het er zó lekker eten is (believe me!), reserveer je best op voorhand een tafeltje. Als je na het eten van de beste maaltijd ever de drang voelt om me te bedanken voor deze tip… bloemen zijn altijd welkom!
  • Vlot van het hotel naar het centrum geraken? Het vriendelijke personeel aan de receptie bestelt je met plezier een taxi. Of je kan net als ons kiezen voor een goedkoper alternatief en de lijnbus nemen. Check wel even op voorhand de uren, anders sta je misschien een half uur te koekeloeren aan een bushalte. Drie keer raden hoe we dat weten.
  • En nu niet om op de zaken vooruit te lopen, maar… de prachtige locatie van Finnstown Castle Hotel leent zich ook perfect voor huwelijken. Just sayin’. Niet dat ik daar tijdens mijn verblijf al over aan het nadenken was ofzo. Echt niet. *wist subtiel haar browsergeschiedenis*
Finnstown Castle Hotel ★★★★
Adres: Newcastle Rd, Finnstown, Lucan, Co. Dublin, Ireland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *