11   88
3   104
3   128
3   76
5   85
7   191
6   101
3   116
9   123
3   122

5 redenen om deze paasvakantie naar Gran Canaria te reizen

gran canaria

Zit jij stiekem ook al af te tellen naar de zomer? Je bent niet alleen. Ook ik zit met mijn gedachten al bij wuivende palmbomen, zonovergoten stranden en fruitige cocktails. Gelukkig hoeven we daarvoor niet tot de zomer te wachten. De paasvakantie en de Canarische Eilanden zijn de ultieme combinatie om snel nu al wat vitamine D op te doen! Ik geef je alvast 5 goede redenen om binnenkort naar Gran Canaria te vertrekken.

1. Zomer in de lente

Terwijl we in België volop de maartse buien en aprilse grillen proberen te trotseren, is het op Gran Canaria al een aangename 20-25°C. Vaarwel dikke truien en wollen sjaals, hallo zomerjurkjes en zonnebrillen! Instant summer vibes? Check!

2. Exotische vibes

Voor palmbomen ben je in Gran Canaria en hoofdstad Las Palmas absoluut aan het juiste adres. Kies een rustig plekje uit en droom heerlijk weg onder het rustgevende geluid van zacht wiegende palmbladeren. En het beste nieuws? Voor die exotische vibes hoef je vanuit Brussel maar 4 uur en 10 minuten te vliegen.

las palmas

3. Rustige en minder rustige stranden

Gran Canaria heeft verschillende zandstranden in de aanbieding. De meeste vrij druk en toeristisch, maar je vindt er ook kleinere en meer serene stranden. De locatie bij uitstek voor je strandvakantie? Het 12 km lange zandstrand bij Playa del Inglés. Nu enkel nog een parasol en ligbed uitkiezen en je bent klaar om ab-so-luut niks te doen.

4. Plezier voor het hele gezin

Plan je een vakantie met de kinderen? Op Gran Canaria vind je all-inclusive hotels boordevol kinderanimatie. Ook leuk: een bezoekje brengen aan de geweldige zoo, Aqualand of deelnemen aan een boottocht om dolfijnen te spotten!

5. Tapas, please!

When in Spain… eat Spanish. Vergeet tijdens je vakantie dus zeker niet van de heerlijke tapas te proeven! Bij voorkeur met een adembenemend uitzicht natuurlijk. Wat dacht je van een terrasje aan het water in Puerto de Mogan?

puerto de mogan

Wat vinden jullie van Gran Canaria? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *